Kelder

dec 15, 2023 | Algemeen

Salamo Alaikom beste leden,

De kelder was jarenlang een verzamelplaats geweest van spullen die niet of niet vaak gebruikt werden in de moskee. Jarenlange opstapeling van apparaten, gereedschappen, stoelen en tafels en noem maar op. Vandaag zijn de laatste resten uit de kelder gehaald met behulp van een aantal leden van onze gemeenschap. Moge Allah deze mensen belonen met wat zij wensen! Het is intensief om zware spullen te sjouwen uit de kelder naar de begane grond. Dit allemaal gedaan om het Huis van Allah netjes te houden. De kelder is toe aan een goede opfrisbeurt en daarnaast is er een lekkage gevonden die z.s.m. gerepareerd dient te worden. Hier wordt de komende weken aan gewerkt.

Voorbeeld van afbeelding

 

Hou de blogs in de gaten voor verdere informatie.

Wasalaam

Bestuur Ennour Nijkerk

 

Social Media en RSS Feed

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, activiteiten en nieuwtjes, meld je aan voor onze nieuwsbrief:
 

  Ramadan 2024

  Start op 11 maart om 7:02 uur in de ochtend. Vanaf dit moment duurt dit nog:

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Route

  Bekijk de route naar Moskee Ennour aan de Tolhuislaan 22 in Nijkerk

  Moskee Ennour Nijkerk