Planning onderhoud moskee

nov 25, 2023 | Algemeen

Beste leden,

Er staan de komende weken en maanden diverse onderhoudswerkzaamheden voor de moskee op de planning. De afgelopen maanden is het bestuur druk bezig geweest met het realiseren van de renovatie en onderhoudsplannen. Zo is er vandaag begonnen aan het opnieuw bestraten van de voorzijde van de moskee. Op 18 december worden de zonnepanelen geplaatst op het dak en maken we een mooie stap richting het verduurzamen van onze moskee. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een betere en schone wereld!

 

Social Media en RSS Feed

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, activiteiten en nieuwtjes, meld je aan voor onze nieuwsbrief:
 

  Ramadan 2024

  Start op 11 maart om 7:02 uur in de ochtend. Vanaf dit moment duurt dit nog:

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Route

  Bekijk de route naar Moskee Ennour aan de Tolhuislaan 22 in Nijkerk

  Moskee Ennour Nijkerk