Zusteravond 10 december 2023

dec 13, 2023 | Algemeen

Terugblik zusteravond Moskee Ennour 10 december 2023.

Op 10 december was het zover. De langverwachte avond dat georganiseerd werd door de jonge zustergroep van Moskee Ennour was een feit. De opkomst was boven verwachting, prachtig om te zien dat er veel zusters, jong en oud deze avond hebben bezocht.  De avond begon na het gezamenlijke Isha gebed in de vrouwengebedsruimte. Na het gebed was er gelegenheid voor onderling kennismaking onder het genot van een hapje en drankje dat de zustergroep had klaargemaakt. Een quiz met prijzen en het laten zetten van de Henna, hebben deze avond compleet gemaakt. Op deze avond hebben de bezoekers een mooi bedrag aan donaties opgehaald voor onze moskee masha Allah.

Moge Allah (swt) diegene die dit hebben georganiseerd, de vrijwilligers die hebben geholpen, de bezoekers die zijn gekomen jong en oud uit Nijkerk en daarbuiten, de donateurs die hebben gedoneerd, rijkelijk belonen voor hun intentie en het slagen van deze avond. Zonder jullie was deze avond uiteraard niet geweest. Wij hopen jullie in sha Allah een volgende keer weer te zien.

Zustergroep Ennour Nijkerk

13-12-2023

Social Media en RSS Feed

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, activiteiten en nieuwtjes, meld je aan voor onze nieuwsbrief:
 

  Ramadan 2024

  Start op 11 maart om 7:02 uur in de ochtend. Vanaf dit moment duurt dit nog:

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Route

  Bekijk de route naar Moskee Ennour aan de Tolhuislaan 22 in Nijkerk

  Moskee Ennour Nijkerk